SPECIAL OLYMPICS “ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.– ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.”

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024, στο 5ο Δ.Σ. Αιγίου “Γεωργία Πανουτσοπούλου-Παπασημακοπούλου” το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Παίζουμε μαζί. Μαθαίνουμε μαζί.” των special olympics από τους μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών κκ. Θανέλλα Ιωάννας, Λιακοπούλου Μαίρης και Ασημακοπούλου Μαριάννας.

FOTO 2

Η υλοποίηση του προγράμματος βασίστηκε στη συνεργασία των special olympics, του διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου κ. Αλέξη Κατεργάρη, της Προϊσταμένης του 4ου Ν/Γ Αιγίου και προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας κας Αθηνάς Σκανδάμη και της Προϊσταμένης του Ειδικού Ν/Γ Αιγίου κας Μανανά Ζωής.

FOTO 3

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν μαθητές του 4ου Ν/Γ Αιγίου και του Ειδικού Ν/Γ Αιγίου με τις εκπαιδευτικούς τους: Σκούτα Μαλαματένια, Νάστου Ελένη, Τζουρά Βασιλική, Σταματοπούλου Μάρθα, Κωσταρίδη Ελένη, Τζαμαντάλη κατερίνα, Τσάφη Μαρία – Ελένη, Καλαντζή Βασιλική, Βασιλακοπούλου Φαίη και Τουτσίδου Βασιλική.

Το καινοτόμο αυτό εκπαιδευτικό και βιωματικό πρόγραμμα αποτελείται από δύο μέρη:

θεωρητικό

FOTO 8   FOTO 6  FOTO 7   FOTO 9

και πρακτικό

FOTO 5   FOTO 4  φοτο 1 φοτο 2

και δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές με και χωρίς νοητική  αναπηρία να συμμετέχουν μαζί σε αθλητικές δράσεις.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα των SPECIAL OLYMPICS από την Αθήνα -κκ. Κονταξή Μίλυ, Συντονίστρια του προγράμματος – Ανδριανοπούλου Ναταλία, Διευθύντρια του προγράμματος – Χατζοπούλου Αγγελική, Προπονήτρια Αντισφαίρισης special olympics – Βιδάλης Ιωάννης, μέλος Δ.Σ.special olympics & Προπονητής Τζούντο – Σκιαδά Αντωνία, Υπεύθυνη Επικοινωνίας  special olympics- που μας τίμησε με την παρουσία της και φρόντισε για την άψογη παρουσίαση και υλοποίηση του προγράμματος!

FOTO 1

Ο Διευθυντής

Κατεργάρης Αλέξης