ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ εξωραϊσμού και ουσίας στο 5ο Δ.Σ. ΑΙΓΙΟΥ «ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου και κυρίως πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους έγινε προσπάθεια αποκατάστασης και επίλυσης κτηριακών -και όχι μόνο- προβλημάτων.

1 2 3 3β 3γ

 

Έτσι, ευελπιστούμε η 11η Σεπτεμβρίου να μας βρει «έτοιμους» σε μεγάλο βαθμό προκειμένου οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας να μπορέσουν απρόσκοπτα να απολάβουν το παρεχόμενο εκπαιδευτικό έργο σε ένα σχολειό με μεγάλη ιστορία!

4

Ένας φίλος από τα «παλιά», ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος δεν υπήρχε περίπτωση να απέχει αυτής της προσπάθειας. Έτσι φρόντισε να ανανεώσει τη σχολική βιβλιοθήκη μας με τους πιο επίκαιρους τίτλους των βιβλίων του.

Ενδεικτικά κάποιοι από τους τίτλους αυτούς …

1α 2α 3α

Βαγέλλη, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Επίσης, ευχαριστούμε τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – «ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ» και τους κκ. Αθανασίου Κυριάκο και Φουσέκη Κώστα και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας για την προσφορά αθλητικού υλικού.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δ. Αιγιάλειας κ. Ελευθεριώτη Δημήτρη και τα υπόλοιπα μέλη της Σχολικής Επιτροπής καθώς ομόφωνα ενέκριναν την υλοποίηση όλων των προαναφερόμενων έργων αλλά και την τοποθέτηση του δεύτερου σχολικού τροχονόμου από τη φετινή σχολική χρονιά, γεγονός που εγγυάται την όσο το δυνατόν ασφαλέστερη μετάβαση των μαθητών/-τριών μας προς και από το σχολείο. Ο κ. Ελευθεριώτης επίσης συνέδραμε το σχολείο μας και με την άλλη ιδιότητά του ως μέλος του ΠΥΣΠΕ Αχαΐας.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!