Στολισμός και φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Τα Χριστούγεννα κατέφτασαν και οι κατά τόπους περιοχές και δημοτικές κοινότητες του Δήμου Αιγιάλειας διαμορφώνουν με τον δικό τους τρόπο το εορταστικό κλίμα.

Έτσι, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, στις 6.30μ.μ. στολίστηκε και φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης & Θεοπρομήτορος Άννας στον Συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα.

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία του δήμου Αιγιαλείας (κατόπιν σχετικής πρότασης του αντιδημάρχου κ. Νίκου Καραΐσκου), της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., της διεύθυνσης και των εκπαιδευτικών του 5ου Δημοτικού Σχολείου, του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων ( ο οποίος κλήρωσε και χριστουγεννιάτικα δώρα στους παρόντες μαθητές και μαθήτριες) και του Σύλλογου Μικρασιατών Προσφύγων στον Συνοικισμό Ν. Πλαστήρα “Προποντίς”.

Το παρόν έδωσε πολύς κόσμος από τον Συνοικισμό, τον Δήμο Αιγιάλειας και τη σχολική μονάδα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Αρχικά οι μαθητές και οι μαθήτριες τραγούδησαν ελληνικά και αγγλικά (με τη συνδρομή της εκπαιδευτικού κας Γκραικιώτη Ανδριάνας) χριστουγεννιάτικα τραγούδια για να “ζεστάνουν” την ατμόσφαιρα.

ΧΟΡΩΔΙΑ

Κατόπιν, οι μαθητές/-τριες στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με οικολογικά στολίδια που φιλοτέχνησαν οι ίδιοι/ες και οι εκπαιδευτικοί τους.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ 1 ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ 2

Τέλος, μετά την αντίστροφη μέτρηση του πλήθους από το δέκα  … … … έως το ένα … το δέντρο φωταγωγήθηκε !!!

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ 1

Και του χρόνου !!!